Deve kuşu yumurtasının tadı nasıl

BBC Good Food, devekuşu yumurtasının tadını tavuk yumurtasına biraz benzer olarak tanımlar. Diğer yumurtalara kıyasla devekuşu yumurtası daha yağlı ve daha zengin bir tada sahiptir. Ancak tadı biraz daha yoğun olabilir; hatta bazıları gamy diyor.

Deve kuşu yumurtasının tadı nasıl?


BBC Good Food, devekuşu yumurtasının tadını tavuk yumurtasına biraz benzer olarak tanımlar.
Diğer yumurtalara kıyasla devekuşu yumurtası daha yağlı ve daha zengin bir tada sahiptir. Ancak tadı biraz daha yoğun olabilir; hatta bazıları gamy diyor.
Güneyli Tarımcı ise devekuşu yumurtasının tadına biraz tatlı ama biraz iğrenç olarak atıfta bulunur.
Çok geçmeden iştahınızı küçük bir porsiyon devekuşu yumurtası ile doyurabilirsiniz, bu nedenle gruplar halinde tüketmeniz önerilir.
Çırpıldığında, devekuşu yumurtaları yarı saydam parçaları nedeniyle tavuk yumurtalarından daha jelatinimsi bir tada sahiptir.
Kaynatıldığında beyaz kısım tavuk yumurtasından daha lastik gibi görünür, ancak tadı haşlanmış tavuk yumurtasına benzer.
Bir devekuşu yumurtasını sert kaynatmak için yaklaşık bir buçuk saate ve yumuşak kaynatmak için tam bir saate ihtiyacınız olacak.

deve kuşu yumurtası tadı nasıl devekuşu yumurtasının tadı deve kuşu yumurtasının lezzeti nasıl devekuşu yumurtasının lezzeti devekuşu yumurtası