Deve kuşu tüyü nerede kullanılır?

Deve kuşu tüyünün kullanım alanları tekstil, dekorasyon, aksesuar tasarımcılarının hayal gücü ile endekslidir. Birbirinden farklı tasarımların yapılabildiği gösterişli deve kuşu tüyleri lüks araçların, yatların, mücevherlerin toz alma işlemlerinde de kullanılıyor.

Deve kuşu tüyleri zarif, estetik, benzersiz ürünlerdir, eski zamanlardan mısırda hizmetkarların kullandığı deve kuşu tüyü yelpazeler, padişah tacları, askerlerin kullandığı miğfer üzeri gibi yerlerde kullanılan bir aksesuardır. 

Organizasyon firmaları tarafından son yıllarda revaçta olaran deve kuşu tüyü, söz masası, nişan masası, nikah masası, yemek masası süslemelerinde masa üzerlerinde vazo içine konularak sunulmaktadır.

Deve kuşu tüyü kurdele üzerinde dikilerek, metrelik tüy olarak abiye kıyafetler, elbiseler, etekler, blüzler, etekler gibi tekstil kıyafetlerinizin uçlarında kullanılarak kıyafetlerinize zerafet katmaktadır.

Devekuşu tüyü



Deve kuşu tüyü organizasyon firmaları tarafından deve kuşu tüy kemer, tüy duvar, devekuşu tüyü tag, deve kuşu tüyü kapı süsü olarak kullanılır.
Özellikle yeni doğan kapı süsü olarak tercih edilmektedir.

Yine deve kuşu tüyünden yapılan popüler ürünlerden bazıları da şunlardır, 
deve kuşu tüyü lambader, deve kuşu tüyü masa lambası, deve kuşu tüyü abajur, deve kuşu tüyü avize gibi özel alanlarda kullanılan benzersiz gösterişli ürünleri de örnek gösterebiliriz.

Deve kuşu tüyünden ayrıca

deve kuşu tüyü broş 

deve kuşu tüylü küpe 

deve kuşu tüyü kolye 

deve kuşu tüyü tac 

deve kuşu tüyü terlik süsü

çiçek aranjmanı 

deve kuşu tüyü pasta süsü

deve kuşu tüyü nikah kalemi

gibi objeler üzerinde de sıklıkla kullanılır.
Galerimizde kullanım alanları ile ilgili resimleri inceleyerek sizlerde gerek hobi gerekse profosyonel olarak devekuşu tüyünü kullanabilirsiniz.

Deve kuşu tüyünü Hasmera Deve kuşu firmasından temin edebilirsiniz.
İletişim : 0286 668 66 10 


 

devekuşu tüyü devekuşu tüyü lambader devekuşu tüyü toptan devekuşu tüyü şerit devekuşu tüyü metrelik devekuşu tüyü yelpaze devekuşu tüyü abajur devekuşu tüyü avize devekuşu tüyü vazo devekuşu tüyü nikah kalemi